Thursday, December 14, 2006

Eli tassa vahan Chicagon vkonlopun kuulumisia :)
Oli tosiaan ihan nimensa arvonen tuulen puolesta..(kutsumanimi on "the Windy City"), ja saatiin jaatya korkeitten rakennusten valissa kauheessa viimassa...Noh, sehan ei tietenkaan estany meita pitamasta hauskaa ja nauttimasta kaikesta hienosta ja mahtavasta, tammosen pikkukaupunki/maalaiselaman jalkeen.. :)

Oon oikeen ylpee tast rusehtavasta pilvenpiirtaja kuvasta..onnistu mainiosti!! :)
Kuvassa mis on eniten ihmisia on osa meian porukkaa. Vasemmalta oikeelle..Jack (takana) tai Kyong min on korean vaihto-oppilas..hassunveikee ja aina iloinen partyboy :) Sit Shuyan on meidan vaihtarikoordinaattori, ja onpa itekkin ulkomaalanen..kiinasta, mut jenkin kanssa naimisissa. Sit oon Mina, ja Viimesena mut ei vahaisimpana Rogier -- Hollanin vaihtari ja mun hyva ystava.
Rogierin kanssa me lahinna kierreltiin kaupunkia, ja yks ihmettelyn arvonen juttu oli taa pulutati. Linnut oikein parveili sen ymparilla kun se avas niille tarkotetun sandwichin..Ja toi auto/bussi/paku tossa taustalla oli pulutadin kulkuvaline...onkohan se taynna pulunruokaa?

Joop...viikonlopun aikana ehti kierrella keskustaa ja kaytiin kans chinatownissa..kuvat sielta on valitettavasti Rogierin kameralla, ni en saanu niita tanne...Muut vaihtarit lahinna shoppaili, ma tyhjataskuna tyydyin kattelemaan ja ihmettelemaan ja toimimaan makutuomarina. :) Oli ihana paasta vaihteeks taalta maalta ihmisten keskuuteen..ahh. :) Takasin chi-towniin ois tarkotus menna mun 21-vuotis synttareiks ens kuussa....twenty-one:han on jenkkilan kaheksantoista, eli magic number... :D heee.

Mutta nain...Tanja kuittaa taasen, pitais OIKEESTI olla lukemassa. Kello on 5.09 am, enka o alottanu ees viel lukemaan huomiseen tenttiin...koko paiva ois muka pitany viettaa nokka psykan kirjassa, mut eipa niin ei....

2 comments:

Ann said...

Kiva että olet löytänyt bloggailun. Hirmu hauskaa lukea sun kuulumisia! Kivoja kuviakin sulla. :-)

Jep, jenkit tuntuu ajattelevan alle 21-vuotiaita ihan alaikäisinä... Tästä omakohtaistakin kokemusta. >-P

Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta! Take care of yourself, dear! <3

Ida said...

Hei Kuoma!!! Extralargehyvää joulua sulle ja nauti pajunkissoista!
Jouluhaleja!